Contactați -ne
Telefon: (+40) 747 676 129
Email: ciprian@harpoon.ro
Adresa noastra
Bulevardul Republicii,
Nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

We humanize brands!

SERVICII

Suntem echipa ta de marketing digital

Cum te
putem ajuta?

Implementarea unei strategii eficiente de marketing digital este una dintre cele mai bune metode de a-ți dezvoltă afacerea și de a genera oportunități.

În ziua de astăzi, clienții dumneavoastră sunt online în fiecare zi, fie pe rețelele de socializare, navigând pe motoarele de căutare, citind știri sau vizitând site -urile web favorite.

În același timp și concurenții dumneavoastră sunt online, promovându-și brandul și serviciile pentru nenumărați clienți.

Deci, vă puteți permite cu adevărat să nu investiți în marketing digital?

Înțelegem că, în multe cazuri, este posibil să nu aveți timp, resurse sau expertiză pentru a vă putea dezvolta afacerea online.

Aici te putem ajuta. Suntem o agenție digitală cu servicii complete, care furnizează campanii adaptate pentru a vă îndeplini bugetul și obiectivele de marketing.

Social Media
Social Media

Elaborăm şi implementăm strategii de comunicare pentru social media, având la bază înţelegerea particularităţilor afacerii (activitate, obiective, clienţii ţintă, concurenţă, poziţionare pe piaţă, etc.). Stabilim de la bun-început care sunt obiectivele companiei pentru prezenţa sa online, realizăm analize detaliate şi propunem soluţii pentru a atinge obiectivele companiei prin intermediul prezenţei pe reţelele de socializare. Întotdeauna măsurăm eficienţa campaniilor desfăşurate şi a conţinutului publicat.

Promovare online
Promovare online

Lansăm şi gestionăm campanii eficiente de promovare online prin intermediul Facebook Ads, Google AdWords, LinkedIn Ads, Instagram Ads şi alte platforme online. Toate campaniile sunt finalizate prin măsurarea eficienţei lor şi urmărind cu maxim focus îndeplinirea obiectivelor setate.

Email Marketing
Email Marketing

Ajutăm companiile să-şi comunice mesajele către consumatori şi prospecţi, într-un mod eficient, prin intermediul newsletterului. Ne ocupăm de crearea şi gestionarea campaniilor de email marketing, crearea şi lansarea newsletterelor şi monitorizarea indicatorilor de performanţă.

Marketing de Conținut și Copywriting
Marketing de Conținut și Copywriting

Creăm conţinut care să acţioneze ca un magnet pentru atenţia consumatorilor, să dezvolte încrederea acestora în companiile clienţilor noştri, transformându-i pe prospecţi în consumatori şi pe consumatori în clienţi fideli.

Strategie de Marketing
Strategie de Marketing

Trăim într-o lume marcată de tehnologie, cu schimbări radicale în comportamentul consumatorilor. Aceştia sunt în control şi decid spre ce îşi îndreaptă atenţia şi la ce renunţă, făcând dificilă misiunea companiilor de a rămâne top- of-mind. Oferim consultanţă în conturarea strategiei de marketing, care să ducă la obţinerea rezultatelor aşteptate.

Branding și Identitate
Branding și Identitate

Branding si identitate inseamnă toate elementele care reprezintă vizual un brand. Acestea pot fi numele, sigla, stilul, fonturile, culorile, imaginile, pictogramele și ilustrațiile. Aceste lucruri disting vizual marca în mintea consumatorilor și a clienților fața de alte marci. O identitate puternică a brandului poate ajuta compania ta să atingă obiective și ținte de afaceri și să ajute la poziționarea companiei tale înaintea concurenței.

SEO
SEO

Elaborăm poţiuni magice pentru ca website-ul companiei tale să se regăsească pe prima pagină a rezultatelor generate de Google, atunci când consumatorii caută produsele sau serviciile pe care tu le oferi. Într-o competiţie tot mai mare pentru câştigarea atenţiei consumatorilor, optimizarea website-ului tău pentru motoarele de căutare joacă un rol tot mai important. Noi suntem aliaţii tăi în această bătălie, pe care te asigurăm că o vei câştiga.

Ecommerce & Web Development
Ecommerce & Web Development

Atenţia la detalii şi creativitatea fac diferenţa în ceea ce priveşte dezvoltarea imaginii companiilor. Echipa noastră de designeri şi programatori îşi pun întreaga lor experienţă la dispoziţia clienţilor noştri, ascultându-i atent şi livrând, peste aşteptări, website-uri, aplicaţii mobile sau materiale promoţionale.

Clienții noștri

Creștem odată cu clienții noștri.

Testimoniale

Părerea celor care
au avut încredere în noi.

Profesioniști, oameni dedicați pentru care afacerea ta devine și afacerea lor, din momentul în care lucrează cu tine. Dincolo de indicatori, au o proiecție clară a obiectivului, strategia bine definită iar tacticile sunt 100% personalizate și adaptate profilul tău. Extraordinari!
Loredana Veisa

Caracterizarea colaborării de 5 ani cu echipa Harpoon Marketing se caracterizează într -un singur cuvânt: profesionalism. Echipa profesională îți caută soluția ideală de marketing online.
Solarcenter Romania

O echipa profesionistă, pragmatică, updatată la zi cu toate tendințele în marketing. Recomand!
Andrei Radu

Foarte buni în ceea ce fac, au experiență, te fac să te simți prețuit, foarte calzi și prietenoși, oameni care într adevăr fac performanță.
Anca Maria

Lucrez de mult timp cu această agenție și sunt foarte mulțumit! Recomand cu căldură!
Pop Lucian

Când am avut nevoie de un rebranding am apelat la Harpoon Marketing și au făcut o treaba excelență.
Marius B

Am avut o colaborare excelentă! Recomand cu încredere!
Mihaela Lupu

Proiecte

Branduri făurite
în atelierul nostru.

Let’s talk

Este timpul să ne cunoaștem

Suntem prietenoşi, creativi şi open-minded. Te asteptăm să ne contactezi pentru a discuta despre cum putem să  te sprijinim cu expertiza noastră  în atingerea obiectivelor de marketing şi în dezvoltarea brandului companiei tale în mediul online.