harpoon.ro

Revoire by Grup Cernestean

Chiar daca timpul nu mai are rabdare cu oamenii, iar cotidianul ne copleseste, oaza de liniste si savoare exista: cofetaria “Revoire”, Bulevardul Traian, numarul 4. Ambianta cofetariei te face sa uiti de tumultul citadin…Pierduti undeva in padurea inverzita, strazile “rue du chocholat”, “rue du pain” si “rue du croissant”, te calauzesc la vitrinele pline de delicatesuri ale cofetariei, patiseriei si brutariei franceze.

Deschiderea oficiala a cofetariei Revoire a avut loc in Martie 2013, si de la inceputuri am fost alaturi de echipa Revoire in demersul lor de a isi cunoaste cat mai bine consumatorii, de a-i asculta si de a interactiona cu ei pe retelele de socializare. Am realizat pentru ei strategia de marketing si am dezvoltat o comunitate activa pe Facebook, pe pagina dedicata Revoire, formata din peste 3.300 de fani, intarind relatiile clientilor si a baimarenilor cu aceasta cofetarie inovativa.

 

Fără doar si poate, echipa Harpoon sunt cea mai buna alegere pe care as fi putut sa o fac. Colaborarea cu ei, de peste un an si jumătate, certifica acest lucru, dar mai ales succesul promovarii pe Facebook al noului brand Revoire (meritul este exclusiv al Harpoon !) Apreciez dinamismul lor, modul in care isi pun ideile in practica, implicarea lor in tot ceea ce fac, faptul ca se bucura împreuna cu noi pentru orice reușită. Este extraordinar sa ai parte de parteneri in care sa poți avea încredere deplina, care sa te surprindă in mod plăcut prin tot ceea ce fac, si care se implica "trup si suflet" in tot ceea ce fac. Ma consider norocoasa ca i-am cunoscut ! Cu multe multumiri, Octavia Tau, Fondator Revoire
 
 • Maramures Business Club

  Cel mai mare club de antreprenoriat din Maramures, dedicat dezvoltarii spiritului antreprenorial in regiune

 • Spa Metisse

  Spa Metisse este cel mai mare si mai profesionist centru Spa din Nordul tarii.

 • Revoire by Grup Cernestean

  O cofetarie unica in Baia Mare, inaugurata in Martie 2013, care inoveaza in mod constant, oferind produse unice ca gust si design.

 • Solarcenter Romania

  O companie care ofera consultanta si servicii in domeniul panourilor solare, eficientei energetice si a instalatiilor termice.

© 2014 Harpoon All Rights Reserved