Contactați -ne
Telefon: (+40) 747 676 129
Email: ciprian@harpoon.ro
Adresa noastra
Bulevardul Republicii,
Nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

Making of Campania publicitară „Bunătăți din România” de la Ghitta

Viața unei agenții de marketing este întotdeauna animată la maximum atunci când apare o campanie de advertising la orizont 🙂

Prietenii noștri de la Ghitta, producător important de preparate din carne, pentru care comunicăm online, ne-au pus pe tapet ideea lor de a promova la nivel național noile produse “Bunătăți din România” din portofoliul lor. 

Simplul fapt că, în această perioadă marcată de pandemie, vezi o companie românească investind în dezvoltarea unor produse proprii, îți oferă o energie aparte. 

Compania Ghitta din Baia Mare a făcut un pas strategic important, pășind în zona producției de conserve, de la pate extra, la fasole cu cârnați afumați. Aceste produse, dezvoltate sub marca comercială “Bunătăți din România”, sunt ambalate în borcane de sticlă cu capac, cu un design atractiv, și sunt deja vândute în rețeaua proprie de magazine Ghitta din România și din Belgia, orașul Bruxelles (aici magazinele poartă denumirea “Bunătăți din România”). Concepute după rețete proprii, produsele sunt pregătite să fie cunoscute de toți românii, printr-o campanie de publicitate amplă la nivel național și prin intrarea lor în oferta marilor retaileri. 

Am început să lucrăm la dezvoltarea acestei campanii publicitare, coordonată de colega noastră Andreea, și după zeci de idei generate în sesiunile de brainstorming, am conceput și scenariul pentru filmarea spotului publicitar. În echipă i-am cooptat pe bunii noștri prieteni de la Maxim Studio, veritabili profesioniști în producția video, și am creionat campania în jurul ideii de “gust autentic și sănătos din Maramureș”. Ne-a mai rămas să găsim doar figurile centrale ale campaniei. Cine putea să se potrivească mai bine decât o familie de artiști îndrăgită de o țară întreagă, artizani ai cântecului popular și ai tradițiilor străbune din Maramureș – Lupu și Cornelia Rednic. 

Filmările spotului care va sta la baza campaniei au fost realizate în condiții meteo “speciale”, într-un cadru de vis, la Muzeul Satului Maramureșean din Sighetu Marmației. Ce a ieșit, urmează să vedeți pe micile ecrane și pe online, în următoarele luni.

Iată câteva imagini surprinse de colega noastră Andreea, în timpul filmărilor.

Author avatar
harpoon

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *