Contactați -ne
Telefon: (+40) 747 676 129
Email: ciprian@harpoon.ro
Adresa noastra
Bulevardul Republicii,
Nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

We humanize brands!

DESPRE NOI

WE LIVE AND CHAMPION OUR CORE VALUES

Valorile Harpoon

Integrity

 • We give and keep our word with honor. If we will miss we let affected parties know ASAP.

Respect

 • We treat others as they would like to be treated.
 • We ask clarifying questions to seek greater understanding.

Service Excellence

 • We deliver predictable results that exceed client expectations.
 • We listen truly to our client’s needs and create a custom plan based on our expertise to help them achieve their North Star / best potential & growth.

Teamplay

 • We support each other. We enjoy doing what we do and back each other up in a spirit of camaraderie.

Learning

 • We are hungry for knowledge and approach all challenge & opportunities in a spirit of vibrant curiosity and continuous learning.

Family

 • We care for and protect our clients and team members deepest values. We are here for you.

Innovation

 • The future is Now. We dare to seize it and make the most of it.
 • We’re continuously adapting and refining our approach with an open, agile mind.
 • We don’t say no. Instead we look for ways new ways to make things work different and better.

Balance

 • We encourage and support optimal health, harmony and faith in all we do.

SOLUȚII CREATIVE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA AFACERII TALE

Astăzi, consumatorii din întreaga lume îşi doresc o legătură umană, directă şi interactivă cu brandurile.

Le oferim clienţilor noştri consultanţa de care au nevoie pentru a-şi consolida o prezenţă online solidă, în concordanţă cu obiectivele lor de marketing.

Îi sprijinim în strategie şi planificare, în structurarea şi comunicarea mesajelor către diverse categorii de public, în creare de interacţiune cu consumatorii, urmărind creşterea notorietăţii brandului şi generarea unui return on investment (ROI).

Clienţii noştri ne aleg pentru profesionalismul şi pasiunea cu care oferim consultanţă pentru social media, elaborarea şi implementarea de strategii în social media sau strategii de conţinut, gestionarea integrală a prezenţei clienţilor pe reţelele de socializare online, în crearea de conţinut (copywriting şi design), elaborarea şi managamentul campaniilor de promovare online prin Google AdWords, Facebook Ads sau alte servicii similare, consultanţă în email marketing (newsletter de companie), SEO şi consultanţă în marketing.

La Harpoon noi umanizăm brandurile şi le aducem aproape de consumatori.

Clienții noștri

Creștem odată cu clienții noștri.

Testimoniale

Părerea celor care
au avut încredere în noi.

Profesioniști, oameni dedicați pentru care afacerea ta devine și afacerea lor, din momentul în care lucrează cu tine. Dincolo de indicatori, au o proiecție clară a obiectivului, strategia bine definită iar tacticile sunt 100% personalizate și adaptate profilul tău. Extraordinari!
Loredana Veisa

Caracterizarea colaborării de 5 ani cu echipa Harpoon Marketing se caracterizează într -un singur cuvânt: profesionalism. Echipa profesională îți caută soluția ideală de marketing online.
Solarcenter Romania

O echipa profesionistă, pragmatică, updatată la zi cu toate tendințele în marketing. Recomand!
Andrei Radu

Foarte buni în ceea ce fac, au experiență, te fac să te simți prețuit, foarte calzi și prietenoși, oameni care într adevăr fac performanță.
Anca Maria

Lucrez de mult timp cu această agenție și sunt foarte mulțumit! Recomand cu căldură!
Pop Lucian

Când am avut nevoie de un rebranding am apelat la Harpoon Marketing și au făcut o treaba excelență.
Marius B

Am avut o colaborare excelentă! Recomand cu încredere!
Mihaela Lupu

Suntem echipa ta de marketing digital

La Harpoon,
noi umanizăm
brandurile.

Lucrăm cu clienţii noştri la dezvoltarea strategiilor de marketing online care să genereze rezultate cuantificabile.

Suntem întotdeauna cu un ochi pe datele privind comportamentul consumatorilor, obţinând şi analizând informaţiile despre modul în care aceştia percep brandurile şi cum interacţionează cu acestea.

Servicii

 • Social Media
 • Promovare online
 • Email Marketing
 • Marketing de Conținut și Copywriting
 • Strategie de Marketing
 • Branding și Identitate
 • SEO
 • Ecommerce & Web Development

Facem lucruri de ispravă împreună

JANINA BORȘAN

Dacă te uiți în dicționar la “organizat, atent la cifre și creativ” găsești cu siguranță poza Janinei. Sute de evenimente festive sau de afaceri i-au trecut prin mână și nu le-a lăsat până n-au fost “la dungă”.
Fost auditor de profesie, acum specialist în marketing online, crede că cele mai importante asset-uri în organizarea unui eveniment sunt pasiunea, atenția la detalii, și-un pic de “control-freak”.

JANINA BORȘAN

Co-fondator

CIPRIAN BORȘAN

Ciprian Borşan este fondatorul Maramureș Business Club, cel mai dinamic club de afaceri din Nordul României și fondatorul Harpoon Marketing, o agenție “tailor-made” de digital marketing.
Fiind un change agent pasionat de marketing, Ciprian Borşan şi-a dovedit abilităţile atât în mediul corporatist cât şi în zona antreprenorială sau în cea a organizaţiilor non-profit.

CIPRIAN BORȘAN

Co-fondator

MIHAELA STROE

Web developer, licențiată în Calculatoare și Tehnologia Informației la Universitatea Tehnică
din Cluj-Napoca, mega pasionată de domeniul ei. Ultima ei pasiune fiind Machine Learning.
E omul pe care vrei sa-l ai in companie cu orice pret, super pasionata, super curioasa si super
determinate, nu se lasa pana nu rezolva orice provocare ii iese in cale.

MIHAELA STROE

Web development specialist

ANDREEA CORODAN

Andreea este o persoana pozitiva, mereu cu zambetul pe buze, iar asta o simte toti cie care o intalnesc, pentru ca ea transmite o energie tare buna. Cu peste 10 ani de experienta in crearea de continut de calitate in toate retetele de social media si cu o experienta vasta in project management pe web, e un om care iubeste viata si isi adora munca.
Ii place sa calatoresc, ii place sa fac poze, dar nu si sa pozeze, adora diminetile alaturi de nelipsita cafea si o carte buna. 😀

ANDREEA CORODAN

Social media expert & Project Manager

TEODORA CUPȘE

Indiferent de anotimp, în Teodora înflorește curiozitatea și „indiscreția” cu care vreaa să observe și să descopere câte puțin despre tot ce o înconjoară și nu o îngrădește. Nu ocoleste nici o provocare, pentru că este împrejmuită de inspirație, pasiune și… chef. 🙂 Se invârt în cercuri cu sens, lumea nu e „trasa cu compasul” – dar aspirăm înspre asta. Razele și-au spus cuvântul asupra ei, mai ales cele ce pâlpâie slab în mii de culori la apusul fiecărei seri pe malul mării. Actul sau artistic aici? Jongleur de cuvinte. Arunca în aer nenumărate idei, le prinde cu repeziciune „șmecheria” și le pune înapoi în mișcare drept sfaturi, răspunsuri ori… mna, deja-s povești…

TEODORA CUPȘE

Social media specialist & copywriter

ALEXANDRA CIARNĂU

Pasionată de simplificarea lucrurilor complexe, Alexandra crede că B2B nu înseamnă boring-to-boring, iar B2C e pentru a crea conexiuni și a inspira prin creativitate. Citește mult și de toate, se adaptează ușor la orice nișă de business și iubește să spună povești care merită atenția publicului țintă.

ALEXANDRA CIARNĂU

Social media specialist

EMILIA BABALAU

Emilia este specializata in marketing de peste 10 ani, lucrand pentru multiple companii din domenii variate, atat ca manager cat si ca specialist in marketing. Acest traseu i-a creionat capacitatea de a se adapta usor oricarui domeniu si conditii si de a livra conform cerintelor. Pasiunea pentru marketing o motiveaza sa caute mereu cele mai bune solutii care sa aduca rezultate uimitoare.

EMILIA BABALAU

Project Manager

SERGIU FARCAȘ

FrontEnd Developer cu peste 10 ani experienta in domeniu, tehnic și orientat spre detalii, dedicat utilizării celor mai noi și cele mai bune tehnologii pentru a îmbunătăți experiența online a companiilor și a utilizatorilor. Rezolva creativ problemele, versat în cele mai bune practici pentru proiectarea și managementul site-urilor web și angajat în îmbunătățirea constantă a acestora.

SERGIU FARCAȘ

FrontEnd Developer

BOGDAN MANEA

Experienced D2C and Fintech Growth Lead
Helped close £1m Seed round
Set the marketing and growth infrastructure
Previously Country Manager for the largest youth NGO in Romania

BOGDAN MANEA

Specialist PPC

CĂTĂLIN COSTEA

Vânător de conversii digitale. Specialist în marketing digital cu mai mult de 15 ani de experiență în SEO si PPC. Îi place să gaseasca soluții creative și eficiente pentru a genera trafic și a crește veniturile clienților.

CĂTĂLIN COSTEA

Specialist SEO & PPC

MELINDA MANDICI

Melinda poate spune că munca ei, aceeași cu pasiunea ei, o definește. Fotografia, pe lângă tehnică, studiu și talent, este o cale spre o continuă dezvoltare a ei ca și persoană dar ca și fotograf. Se implică cu suflet și dedicare în ceea ce face și este onorată că are puterea aproape magică de a opri timpul în loc.

MELINDA MANDICI

Specialist fotografie de produs

OANA RĂDEANU

Pentru Oana, scrisul este o pasiune din copilărie. Iar astăzi spune că doar cu multă determinare, auto-disciplină și drag de scris poți ajunge de la rezumatele (monotone 😊) din liceu la articole cuprinzătoare, publicate pe site-uri interne și internaționale.
Crezul ei este că să fii autor de conținut înseamnă în primul rând să îți placă să înveți tot timpul ceva nou, pentru că fără o documentare temeinică, în care să înțelegi în profunzime fiecare temă despre care scrii, nu vei putea crea niciodată un conținut care să determine clienții să îți încredințeze noi și noi proiecte.

OANA RĂDEANU

Specialist copywriting

CORNEL MARIAN HOZA

Om bun, care face bine, muuuult bine

CORNEL MARIAN HOZA

Master Graphic Designer

BOGDAN ROȘCA

Se spune despre programatori ca sunt precum soarecii de biblioteca. Nu stim ce inseamna asta, dar asta am auzit si noi 🙂 Ei bine, cand vine vorba de Bogdan, ia-ti gandul! E un fan al sportului (Dinamo si Liverpool), si sa-l practice si sa-l urmeasca, iar mai nou bifeaza pe lista de preferinte si F1.

BOGDAN ROȘCA

FrontEnd Developer

ALEXANDRA POP

Ambițioasă și foarte hotărâtă, Alexandra spune întotdeauna ``da`` noilor provocări. 💥
Îi place să învețe cât mai multe și să ia parte noilor proiecte.
Suntem recunoscători pentru această colaborare de lungă durată și să o avem în echipa noastră.

ALEXANDRA POP

Junior copywriting

0
Specialiști marketing în echipa noastră
0
Campanii de online marketing administrate

Let’s talk

Este timpul să ne cunoaștem

Suntem prietenoşi, creativi şi open-minded. Te asteptăm să ne contactezi pentru a discuta despre cum putem să  te sprijinim cu expertiza noastră  în atingerea obiectivelor de marketing şi în dezvoltarea brandului companiei tale în mediul online.