Scroll to top
Contact
Str. Bd. Republicii, Nr. 50
Baia Mare
Maramureș
Contact
ciprian@harpoon.ro
Tel: +40 747 676 129

Suntem o agenţie specializată în marketing online, având ca misiune umanizarea brandurilor.

Le oferim clienţilor noştri consultanţa de care au nevoie pentru a-şi consolida o prezenţă online solidă, în concordanţă cu obiectivele lor de marketing. Îi sprijinim în strategie şi planificare, în structurarea şi comunicarea mesajelor către diverse categorii de public, în creare de interacţiune cu consumatorii, urmărind creşterea notorietăţii brandului şi generarea unui return on investment (ROI).

Clienţii noştri ne aleg pentru profesionalismul şi pasiunea cu care oferim consultanţă pentru
social media, elaborarea şi implementarea de strategii în social media sau strategii de conţinut, gestionarea integrală a prezenţei clienţilor pe reţelele de socializare online, în crearea de conţinut (copywriting şi design), elaborarea şi managamentul campaniilor de promovare online prin Google AdWords, Facebook Ads sau alte servicii similare, consultanţă în email marketing (newsletter de companie), SEO şi consultanţă în marketing.

Lucrăm cu clienţii noştri la dezvoltarea strategiilor de marketing online care să genereze rezultate cuantificabile. Suntem întotdeauna cu un ochi pe datele privind comportamentul consumatorilor, obţinând şi analizând informaţiile despre modul în care aceştia percep brandurile şi cum interacţionează cu acestea.

La Harpoon noi umanizăm brandurile şi le aducem aproape de consumatori.

We use cookies to give you the best experience.